WordPress verkkosivut

Sivut, joita asiakkaasi rakastavat

Olipa yrityksesi millä alalla tahansa, kotisivujen tärkeyttä ei voi enää nykypäivänä vähätellä. Ammattimaisesti toteutetut verkkosivut tuovat uskottavuutta yrityksellesi ja kannustavat asiakastasi ostopäätökseen.

Parhaimmilla asiakas surffaa nettisivuilla vaistomaisesti. Sujuvilla sivuilla asiakas kiinnittää huomionsa olennaisimpaan, eli siihen mitä yrityksesi tai yhdistyksesi tarjoaa juuri hänelle. Tämä saavutetaan tekemällä sivusi asiakkaallesi, hänen tavat ja tarpeet huomioiden. Näin syntyy sivut, joita asiakkaasi rakastavat.

Muikeat verkkosivut

Perushinta

990€ + alv

Sisältää:

 • Sivujen suunnittelu
 • Webhotellin hankinta
 • WordPressin ja tarvittavien lisäosien asennus
 • Enintään 5 sivua
 • Yhteydenottolomake tai chat
 • Google Analyticsin tai muun analytiikkatyökalun liittäminen sivuihin
 • Tunnin koulutus sivujen käyttöön

Lisäominaisuudet ja -palvelut

WooCommerce  verkkokauppa alk. 1000€
(vain pienet, alle 100 tuotteen verkkokaupat)

Lisäsivut 100€/sivu

Sisällöntuotto alk. 120€/sivu

Hakukoneoptimointi alk.500€

Logo  200€

Brändi-ilme 480€
(sis. logo, fontit, värit, ohjeistus näiden käyttöön, asiakirja/esitysmallit) 

Verkkosivujen päivitykset alk. 15€/kk

Huom! Nämä hinnat vain verkkosivut ostaneille. Hintoihin lisätään ALV 24%.

Esimerkki­paketteja

*tarkoittaa valmistusvaiheessa syötettävien tuotteiden määrää. Verkkokaupan hintaan kuuluu 2h koulutus, jossa opetetaan mm. tuotteiden lisääminen.

Usein kysyttyä verkkosivu­projektista

Miten projekti etenee?

 1. Alkukartoitus
  Alkukartoituksessa selvitetään, miten laajoista sivuista on kyse, mitä ominaisuuksia siellä tarvitaan, tarvitaanko sisällöntuottoa, sekä jo mahdollisesti suunnitellaan hieman sivujen visuaalista puolta.

 2. Tarjouksen jättö & hyväksyminen
  Tarjous tehdään alkukartoituksen pohjalta, ja lähetetään asiakkaalle sovittuun päivämäärään mennessä.

 3. Aloituspalaveri
  Aloituspalaverissa käydään läpi tarkemmin sivuille tulevaa sisältöä ja toiveita ulkonäön suhteen.Jos verkkosivujen sisällöt tekee kolmas osapuoli, voi tämä olla myös mukana palaverissa.

  Aloituspalaverissa myös lyödään lukkoon projektin aikataulu. Aloituspalaverin jälkeen asiakkaalle lähetetään ensimmäinen lasku, joka on 30% kokonaissummasta.

 4. Visuaalinen suunnitelma = kuva sivuista
  Lähetän suunnitelman verkkosivuista JPG kuvana asiakkaalle aloituspalaverin jälkeen sovittuna aikana (tyypillisesti 1-2vko). Suunnitelma sisältää vähintään kuvan etusivusta  ja yhdestä palvelusivusta (pöytäkoneella & puhelimessa). Suunnitelmaan voidaan tarvittaessa sisällyttää myös muita sivujen kuvia, määrä riippuu verkkosivupaketin koosta.

  Tässä vaiheessa voidaan myös ottaa tarvittaessa lyhyt palaveri, jossa suunnitelmaan tehtäviä muutoksia käydään läpi.

 5. Webhotellin ja domainin hankinta
  Kun visuaalinen suunnitelma on hyväksytty, hankitaan yhdessä verkkosivuille webhotelli sekä domain, jos asiakkaalla ei ole niitä ennestään.

 6. Verkkosivun rakennus

  Verkkosivujen rakennus kestää projektista riippuen 1-3kk. Kesto riippuu verkkosivun koosta sekä sisällöntuoton aikataulusta. Lähtökohtaisesti pystyn toimittamaan sivut alle kuukaudessa, jos saan materiaalit heti projektin alkumetreillä.

  Tekstit ja kuvat tarvitaan sivulle noin puolivälissä projektia, ja jos sisällön toimittaminen viivästyy, viivästyy koko projekti.

  (Jos tarvittavaa sisältöä ei toimiteta sovittuun päivämäärään mennessä, lähtee asiakkaalle lasku, joka on 50% koko summasta. Projekti jäädytetään, kunnes tarvittava materiaali on toimitettu.)

 7. Katsaus sivuihin ennen julkaisua

  Verkkosivut rakennetaan joko suoraan oikean domain osoitteen alle ”Tulossa pian” tilassa tai erillisessä kehitysympäristössä. Kun sivut ovat lähes valmiit, asiakas saa ohjeet, miten sivuja voi käydä katsomassa ennen julkaisua.

  Tämän jälkeen asiakas toimittaa mahdolliset muutostoiveet. Riippuen projektin laajuudesta, näitä muutoskierroksia voidaan käydä useampi.

 8. Sivujen julkaisu

  Kun asiakas on tyytyväinen sivuihin ja sivuilta löytyy sovitut asiat, sivut julkaistaan. Julkaisu tehdään pääosin arkipäivinä toimistoaikaan, mutta tarvittaessa voidaan myös sopia vaihtoehtoisesta ajasta (jos ollaan uusimassa sivuja ja halutaan mahdollisimman hiljainen hetki sivujen vaihtoon).

  Kun sivut on julkaistu, lähetetään loppulasku asiakkaalle.

 9. Julkaisun jälkeen

  Kaikkiin verkkosivupaketteihin kuuluu lähtökohtaisesti yhden kuukauden jälkiapu. Tämä tarkoittaa, että pieniä muutoksia voidaan vielä tehdä kuukauden aikana.

  (Pieniä muutoksia ovat mm. kuvan vaihtaminen, tekstin korjaaminen tai vaihtaminen, artikkelin lisääminen.)

  Tämänkin jälkeen olen toki tavoitettavissa, ja kysymyksiä voi lähettää sähköpostilla. Lisäkoulutusta ja apua ongelmatilanteisiin voi ostaa tuntihinnalla.

  Muikealta voi myös ostaa päivityspaketin jatkoa varten.

Mikä on osuuteni projektissa? Miten minun tulee varautua projektiin?

Kaikkiin sivuprojekteihin tarvitaan ajatus siitä, mitä sivuille tulee ja minkä näköiset ne voisivat olla. Sinulla ei tarvitse olla kuitenkaan valmista ideaa, riittää kun osaat kertoa:

 1. Mitä tietoa sivuille tulee
 2. Yleinen ajatus ulkonäöstä

Kaikkea muuta voidaan pohtia yhdessä, ja voin antaa myös ehdotuksia esim. sivurakenteeseen tai värimaailmaan liittyen.

Jos et ole ostanut sisällöntuottoa sivuille, sinun tulee toimittaa tarvittavat tekstit yhdessä sovittuun määräaikaan mennessä. Sama koskee myös kuvia, jos sivuilla käytetään omia kuvia.

Milloin sivut maksetaan?

30% sivujen hinnasta veloitetaan, kun tarjous on hyväksytty. Loppusumma laskutetaan, kun sivut ovat julkaisuvalmiit.

Kuka omistaa sivut niiden valmistuttua?

Asiakas.

Pystynkö muokkaamaan sivuja itse?

Kyllä. Verkkosivujen hintaan kuuluu aina ohjeistus sivujen käyttöön. On kuitenkin käyttäjäkohtaista, miten helpoksi sivujen muokkaaminen koetaan. Käytän sivujen rakennuksessa WordPress julkaisualustaa ja Elementor sivurakentajaa.

Milloin sivut voidaan julkaista?

Lähtökohtaisesti sivut julkaistaan kuukauden sisällä tarjouksen hyväksymisestä, jos tarvittava materiaali ja tunnukset toimitetaan sovitussa aikataulussa (1-2vko projektin aloituksesta).

Sivujen julkaisu voi viivästyä, jos materiaalia ei toimiteta ajoissa.

Jos sivujen julkaisulla on kiire, voit ostaa sivut pikapalveluna. Tällöin koko sivujen hinta maksetaan heti, ja hintaan lisätään kiirelisä +10% sivujen hinnasta. Sivut julkaistaan 7vrk sisällä materiaalin toimittamisesta.

Pikapalvelun saatavuus riippuu työtilanteesta.

Kuuluuko hakukoneoptimointi hintaan?

Sivuista tehdään ns. hakukoneystävälliset. Sivujen tekninen puoli on tällöin tehty hakukoneet huomioon ottaen (mm. sivujen nopeus).

Varsinaiseen hakukoneoptimointiin  sisältyy lisäksi avainsanatutkimus ja suunnitelma sivujen jatkuvasta optimoinnista. Jos kyseessä on sivujen uudistus, katsotaan myös sen hetkinen tilanne hakukonesijoitusten suhteen.

Hakukoneoptimointia voi ostaa lisäpalveluna verkkosivujen oston yhteydessä.

Tarjouspyyntölomake

Voit ladata tästä ilmaiseksi kattavan tarjouspyyntölomakkeen. Lähetä se minulle sähköpostilla tai anna käyttöoikeus Google Sheetsissä.

Huom! Tämä lomake on vain apukeino, voit lähettää täysin vapaamuotoisen tarjouspyynnön!