Markkinoinnin suunnittelu

Muikea tarjoaa markkinoinnin suunnitteluun seuraavia palveluita:

Suosin näistä palveluista viimeistä, sillä siinä teemme markkinointiin liittyvän suunnitelman yhdessä. Näin suunnitelmasta tulee varmasti yrityksen näköinen.

Markkinoinnin ideointipaja

800€

Vaihtoehto valmiiksi ostetulle markkinointisuunnitelmalle! Ideointipaja sopii yrityksellenne, jos teillä on tarve esimerkiksi some-, sisältö-, tai markkinointisuunnitelmalle ja haluatte osallistaa työntekijöitänne suunnittelussa. Ideointipajassa syntyneistä materiaaleista ja ideoista koostetaan yritykselle valmis suunnitelma. Ideointipajan pituus on 3 tuntia.

Innovaatioseteli markkinoinnin suunnittelun rahoittamiseksi

Tiesitkö, että voit rahoittaa markkinoinnin suunnittelua Innovaatiosetelillä? Innovaatioseteliä voi hakea PK-yritykset, joiden raha-asiat ovat kunnossa ja tuote- tai palveluidealle on tehty kansainvälistymissuunnitelmia.

Lue lisää innovaatiosetelistä Business Finlandin sivuilta.

Markkinointi­suunnitelma

1000€

Markkinointisuunnitelma on jatkoa yrityksesi liiketoimintasuunnitelmalle, sillä markkinoinnin tavoitteet pohjautuvat usein toivottuun liikevaihtoon. Yritykselle luodut asiakasprofiilit yhdessä käytettävän budjetin kanssa määrittävät markkinointikanavat.

Markkinoinnin vuosikello

500€

Vuosikellossa mietitään markkinoinnin sisällöt karkeasti vuoden ajalle ja tehdään tarkka suunnitelma sisällöistä eri kanaviin puolen vuoden ajaksi. Perushinta sisältää vuosikellon kahteen (2) kanavaan.