Digimarkkinoin­nin koulutukset muuttuvaan maailmaan

Tiesitkö, että Google muuttaa hakualgoritmiaan useita kertoja viikossa? Tai että Instagram testaa erilaisia uusia toimintoja osalla tileistä, ennenkuin ne tulevat kaikkien käyttöön?

Digimarkkinointi muuttuu nopeasti, eikä kymmenen tai edes kaksi vuotta vanhalla tiedolla tee enää mitään. Verkkosivujen ja sosiaalisen median merkitys markkinoinnissa ja mm. asiakaskokemuksessa kasvaa kuitenkin koko ajan.

Jätä siis trendeissä pysyminen muille, ja kouluta henkilökuntasi tärkeimpiin muutoksiin!

 

Etäkoulutuksina kaikkialle maailmaan

Markkinointi Muikean koulutukset voidaan järjestää paikanpäällä (koronatilanne huomioonottaen) tai etänä.

Kasvotusten tehtävät koulutukset järjestetään pääasiassa 70km säteellä Kuopion keskustasta, muualle maailmaan koulutukset voidaan järjestää etänä.

Koulutusten lisäksi tarjoan myös ideointipajoja, joissa ohjaan ja ideoin yhdessä henkilökunnan kanssa vaikkapa somesuunnitelmaa.

Ei vain puuduttavia kalvosulkeisia

Koulutukset

Perinteisessä, tai tavanomaisessa, koulutuksessa keskitytään asiasisältöön. Kuitenkin erityisesti kokopäivän koulutuksissa myös osallistetaan osallistujia, jottei touhu menisi vain puuduttavaksi kuunteluksi. Koulutusaiheet voivat olla lähes mitä vain digimarkkinointiin liittyvää.

Koulutus voi olla myös koulutuksen ja työpajan yhdistelmä, esim. aamupäivä teoriaa ja iltapäivä konkreettista tekemistä.

Koulutusaiheita

 • Hakukoneoptimoinnin perusteet
 • Suunnitelmallinen sisällöntuotto & sosiaalinen media
 • Henkilöbrändäys & LinkedIn
 • Digimarkkinointistrategia

Työpajat

Työpajoissa taas laitetaan kädet saveen ja opetellaan aihetta ihan kädestäpitäen. Työpajojen aiheeksi sopiikin erityisen hyvin esimerkiksi jonkin tietyn ohjelman käyttäminen tai vaikkapa somekanavan haltuunotto.

Työpajojen aiheita

 • Verkkosivujen hakukoneoptimointi 
 • WordPress sivun hallinnoiminen 
 • Somekanavien perustaminen ja käyttäminen 
 • WordPress sivun rakentaminen [haastava]

Ideointipajat

Vaihtoehtoisesti työpajat voivat olla ideointia, ajatusten lentoa ja haastatteluja, jotka kootaan pajan jälkeen yrityksellenne valmiiksi käytettäväksi materiaaliksi. Ideointipajat sopivat mainiosti erilaisten suunnitelmien ja strategioiden tekemiseen. Paja voi myös toimia mahtavana sysäyksenä uuden strategian käyttöönottoon tai tiimihengen nostamiseen.

Suunnitelmasta tulee varmasti yrityksenne näköinen, ja kaikki firman kommervenkit huomioon ottava, kun se tehdään yhdessä työntekijöiden kanssa. Parhaastakaan suunnitelmasta ei nimittäin ole mitään hyötyä, jos sitä ei kukaan käytä, tai siihen kirjatut toimenpiteet eivät istu yrityksenne päivittäisiin toimintoihin.

Ideointipajassa aloitettu suunnitelma on myös lopullisessa muodossaan helpompi ottaa vastaan, kun se on tehty yhdessä sen toimenpanevien henkilöiden kanssa.

Aiheita ideointipajaan

 • Markkinointisuunnitelma
 • Kampanjasuunnittelu
 • Markkinoinnin vuosikello
 • Somesuunnitelma
 • Sisältösuunnitelma someen, uutiskirjeisiin ja/tai blogiin

Ylläolevat aiheet ovat vain esimerkkejä koulutusten ja työpajojen aiheista. Kysy rohkeasti, jos sinulla on mielessä jokin markkinointiin liittyvä aihe, jota ei ole listattu yllä!

Olipa kyseessä työpaja tai koulutus, saa osallistujat kaikki materiaalit käyttöönsä jälkikäteen. Ideointipajasta saatte lisäksi koosteen päivän ideoinneista esimerkiksi valmiina markkinointisuunnitelmana.

Hinnat

 • Puolen päivän koulutus tai työpaja (max. 10 hlö) 500€

  Puolen päivän koulutus kestää 3,5h taukoineen. Puolen päivän koulutusten aiheet ovat tarkkaan rajattuja, ja asiasisältö etenee napakasti. Laajemmat aihekokonaisuudet eivät sovi puolen päivän koulutukseksi (esim. digimarkkinointistrategia).

 • Kokopäivän koulutus tai työpaja (max. 10 hlö) 700€

  Kokopäivän koulutus/työpaja kestää 7h taukoineen. Riippuen aiheesta päivä voidaan jakaa teoria- ja työpaja osuuksiin. Jos kokopäivän koulutus järjestetään etänä, voidaan se myös jakaa kahteen tai enintään kolmeen sessioon.

 • Ideointipaja (1-5 hlö) 600€

  Ideointipaja sopii yrityksellenne, jos teillä on tarve esimerkiksi some-, sisältö-, tai markkinointisuunnitelmalle ja haluatte osallistaa työntekijöitänne suunnittelussa. Ideointipajassa syntyneistä materiaaleista ja ideoista koostetaan yritykselle valmis kooste tai suunnitelma. Ideointipajan pituus on 3 tuntia.

 • Sparraus (1-2hlö) 100€/h

  Sparraussessiot sopivat erityisesti yksinyrittäjille. Tyypillisesti sparrauksessa joko keskitytyään yhteen tarkkaan ongelmaan (esim. miten teen mainoksen Facebookiin) tai sitten käydään hieman laajemmin läpi yrityksen markkinointia ideoimalla yhdessä. Tuntimäärä sovitaan yhdessä.

Hintoihin lisätään ALV 24%.

Kysy tarjous luentoihin tai koulutuksiin/pajoihin isommalle henkilömäärälle!

Sulje
Avaa WhatsApp
1
Tarvitsetko apua?
Moi! 👋
Voit laittaa kysymyksiä tai tarjouspyynnön tätä kautta.
Vastaan heti kun kerkeän! 🤗