Verkkokauppa, jota asiakkaasi rakastavat

Verkkokaupan tärkein ominaisuus on myyntiin houkutteleminen. Selkeä ja moderni ulkonäkö houkuttelee tutustumaan sivustoon, ja yksinkertainen ostoskori- ja kassaprosessi auttavat myynnin saattamisessa loppuun.

Tehdään juuri sinun yrityksellesi sopiva verkkokauppa!

Viivin kanssa asiat sujuivat alusta lähtien joustavasti ja määrätietoisesti uusien verkkosivujen ja verkkokauppamme rakentamisessa. Huolellisella ja paneutuvalla otteella Viivi hoiti koko prosessin sovitulla aikataululla ja toiveitamme kuunnellen. Hänellä oli prosessissa loistavia idoita ja kiva ote palvelumuotoiluun niin asiakasta ajatellen kuin meitä sivujen ylläpitäjiäkin; saimme opetusta ja toimivat ohjeet. Hyvä, suositeltava nuori yritys ja yrittäjä!
Tarja Tirkkonen
BeneOne Oy

Miksi Word­Press / Woo­Commerce verkkokauppa?

WordPress on yksi maailman suosituimmista verkkosivualustoista, verkkokauppa lisätään siihen WooCommerce nimisellä kauppalisäosalla. WordPress verkkosivualustan paras ominaisuus on sen muokattavuus, joten sillä  voidaan tehdä juuri sinun yrityksesi näköiset sivut tarvitsemillasi ominaisuuksilla. 

WordPress verkkokauppa sopii esimerkiksi:

  • Fyysisten- (toimitettavien) tuotteiden myyntiin
  • Ladattavien (digitaalisten) tuotteiden myyntiin
  • Lahjakorttien myyntiin
  • Ajanvarausjärjestelmä: palvelun varaaminen ja maksu verkkokaupassa
  • Verkkokurssien myyntiin
  • Jäsenyyspalveluiden myyntiin jäsenyystasojen mukaan
  • Monikieliseen verkkokauppaan

Oletuksena WooCommercessa voi lähettää laskun. Tekemällä sopimuksen maksunvälittäjän kanssa, voi verkkokaupassa ottaa vastaan mm. verkkopainikemaksuja. Näistä käytetyimpiä lienee Paytrail, joka sopii volyymiltaan suureen myyntiin sekä Bambora, mikä sopii hyvin jos myynti on kausittaista tai kyseessä on pienemmät määrät. Autan maksuntarjoajan valinnassa ja asennan maksuvaihtoehdot valmiiksi kauppaan.

WooCommerce

Verkkokauppa alk. 2000€

Verkkokaupan lopulliseen hintaan vaikuttaa mm. tuotteiden ja alasivujen määrä. Markkinointi Muikea ei rakenna isoja verkkokauppoja (lopullisten tuotteiden määrä yli 50 tuotetta).

Kysy tarjous
Sulje
Avaa WhatsApp
1
Tarvitsetko apua?
Moi! 👋
Voit laittaa kysymyksiä tai tarjouspyynnön tätä kautta.
Vastaan heti kun kerkeän! 🤗