Asiakkaita palvelevat verkkosivut – CASE: Mielenpaja

  • Päivitetty
  • Kategoria: Asiakastarinat
  • 1 minuutin lukuaika

Mielenpaja tarjoaa mielenterveyspalveluita ratkaisukeskeisen psykoterapian ja erilaisten verkkokurssien ja -tuotteiden muodossa. Mielenpajan yrittäjä, Marjo Hirvonen, otti yhteyttä Muikean Viiviin alkuvuodesta 2022. Verkkosivut- ja kauppa piti uudistaa ilmeen osalta täysin ja sivujen rakennetta selkeyttää. Hirvonen oli ottanut jo aiemmin yhteyttä Markkinointi Muikeaan, joten oli luontevaa jatkaa yhteistyötä sivujen uudistuksen parissa.

Toiveina sivuille oli pehmeä värisävy ja helposti lähestyttävä tunnelma. Ammattivalokuvaajan ottamat kuvat toimivat suunnittelun lähtökohtana ja auttoivat värimaailman kehittämisessä. 

“Verkkosivujen ilme sopii Mielenpajan brändiin. Viivi on ollut hyvin tavoitettavissa ja tarttunut toimeen ripeästi avun tarpeen hetkellä.”

Sivut julkaistiin keväällä 2022. Julkaisun jälkeen Hirvonen on saanut palautetta asiakkailtaan, että sivut ovat lämpimät ja houkuttelevat ottamaan yhteyttä. Tämä on tuonut esiin positiivisen ongelman: Yhteydenottoja tulee sivun kautta enemmän, kuin niihin kerkeää vastaamaan. Syksyllä 2023 yhteistyö jatkuu sivujen kehittämisen merkeissä.

Tutustu sivuihin: mielenpaja.fi